Loading...
Over ons 2020-07-29T18:27:09+00:00

Wilt u ons inhuren voor grond-, weg en/of waterbouw?

Neem contact op

Over ons

We beschikken over een Caterpillar M315D en een Caterpillar minigraver 303.5E. Daarnaast hebben we twee aanhangwagens en diverse soorten machine-uitrustingen en -hulpstukken voor verschillende werkzaamheden, zoals de hijsjib (extra verlengstuk voor hijswerkzaamheden). Ons materieel wordt periodiek gekeurd.

U kunt ons inhuren voor o.a.:

  • Grondwerk
  • Slootonderhoud
  • Sloopwerk
  • Groenvoorzieningen
  • Hijswerkzaamheden
  • Projectmatige werkzaamheden

Toen en nu

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, startte Bert Commandeur in september 2005 zijn eigen Grondverzet & Kraanverhuur bedrijf. In de beginperiode verhuurde hij zichzelf als chauffeur en machinist, op zowel heftrucks als op kranen en vrachtwagens.

Eind 2008 werd de eerste investering in het bedrijf gedaan: een Caterpillar M315DQ. Dit was toen nog een gebruikte machine, maar twee jaar later werd er een nieuw exemplaar aangekocht. Rond 2013 kwam ook zijn partner Yolanda in het bedrijf.

In december 2017 werd de minigraver gekocht, waarop Yolanda allerlei minigraafwerk zal verrichten. Daarnaast groeide het bedrijf gestaag en werden er allerlei hulpstukken gekocht, waarmee er meer werkzaamheden konden worden gedaan.

De minikraan heeft een speciaal draaikantelstuk, wardoor er effectiever gewerkt kan worden in vooral de wegenbouw. Verder is het bedrijf inzetbaar in de grond-, weg- en waterbouw en is Bert Commandeur ook te vinden bij agrariers en grote multinationals.